Καταστήματα

«ΕΞΗ» εμπνευσμένη από την αρχαιοελληνική λέξη «έξις» τη συνήθεια που αποκτήθηκε από την επανάληψη μιας πράξης. Η πράξη δεν είναι άλλη από την επίσκεψη στα καταστήματά μας.

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του πριν από περίπου 6 χρόνια στην περιοχή της Ηλιούπολης ενώ δεν είναι τυχαίο πώς γρήγορα αγαπήθηκε και κέρδισε φανατικό κοινό με αποτέλεσμα τη σύντομη δημιουργία ενός δεύτερου καταστήματος πρότυπου στην περιοχή της Γλυφάδας.

Στόχος μας ήταν να εναρμονίσουμε την έννοια του «τοπικού» – «παραδοσιακού» φούρνου με τη «μοντέρνα» – «παγκόσμια» τάση του all day café & one stop service food hall σε ένα σύγχρονο ενώ ταυτόχρονα οικείο περιβάλλον.

Στα καταστήματα «ΈΞΗ» θα βρείτε προϊόντα σύγχρονης αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, εξαιρετικά φρέσκα σνακς όπως σάντουιτς και σαλάτες, κάβα με εκλεκτές ετικέτες ελληνικών και ξένων κρασιών, τμήμα καφέ με μοναδικά ροφήματα και υπέροχες σάλες καθιστικού για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας «ΈΞΗ» είδη σε οποιαδήποτε περίσταση και ώρα της ημέρας.

Η άριστη εξυπηρέτηση, η ευγένεια και η σχέση ποιότητας τιμής αποτελούν κύριο μέλημα μας ενώ παράλληλα σεβόμαστε και ακολουθούμε τις απαιτήσεις της αγοράς.

Κατάστημα Ηλιούπολης

Σοφοκλή Βενιζέλου 88, 16341, Ηλιούπολη
/ : 2109901911
07:00 – 22:00

Κατάστημα Γλυφάδας

Γρηγορίου Λαμπράκη 54, 16674, Γλυφάδα
/ : 2109630753
07:00 – 22:00