Catering

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ  ΓΕΥΣΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ…

Η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και των φρέσκων υλικών, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, αποτελούν τον συνδυασμό που εκφράζει τον απόλυτο επαγγελματισμό και το πάθος μας για καταπληκτικές γεύσεις, ενώ παράλληλα εγγυάται εξελιγμένες υπηρεσίες εστίασης για κάθε εκδήλωση, κοινωνική ή εταιρική.

Προσφέρουμε ποικιλία εύγεστων επιλογών στο πλαίσιο των μενού μας, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την Ελληνική, Μεσογειακή, και Διεθνή κουζίνα ενώ η παρουσίαση αυτών πραγματοποιείται σε πρωτοποριακά station buffet.

Με άρτια οργάνωση πραγματοποιούμε δεξιώσεις στον χώρο της επιλογής σας, σε επαγγελματικούς χώρους, πολυχώρους, κτήματα και οικίες. Αναλαμβάνουμε και εξασφαλίζουμε, χωρίς τη δική σας ενασχόληση αλλά πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, την γευστική επιτυχία της εκδήλωσής σας και την άψογη εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων σας.

Παράλληλα, η ΈΞΗ» δραστηριοποιείται στην χονδρική πώληση προμηθεύοντας με τα προϊόντα της ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων όπως ξενοδοχεία και παντός τύπου εμπορικών επιχειρήσεων.

Αναλαμβάνουμε καθημερινές συνεργασίες για το προσωπικό και τα στελέχη εταιρειών, την τροφοδοσία πολυήμερων Συνεδρίων & Σεμιναρίων, εταιρικά party με cocktail και finger food αλλά και συνεργασίες ορισμένου χρόνου.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων με εκλεκτά γλυκά και αλμυρά finger food είτε αυτή πραγματοποιηθεί σε κτήμα, αίθουσα ή πολυχώρο είτε στον χώρο σας και ανεξαρτήτως ατόμων.

Επιπλέον εκτός από την παρασκευή και μεταφορά των τροφίμων και των ποτών που επιθυμείτε αναλαμβάνουμε και τις παρακάτω απαραίτητες υπηρεσίες: παροχή τραπεζοκαλυμμάτων και των απαραίτητων σκευών και σερβίτσιων, μη παραλείποντας το απαραίτητο έμψυχο δυναμικό για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των παρευρισκομένων. Αναφορικά με ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις της επιχείρησής σας, (για παράδειγμα επιλογές για χορτοφάγους) διαθέτουμε την απαιτούμενη ευελιξία προκειμένου να σας ετοιμάσουμε μία εξατομικευμένη προσφορά.

Εκτός από τα παραπάνω στην σύγχρονη μονάδα μας προετοιμάζουμε και τα απαραίτητα αρτοσκευάσματα αλλά, όλα τα είδη ζαχαροπλαστικής που επιθυμείτε για να πλαισιώσουν γευστικά την εκδήλωσή σας και τέλος τα αλκοολούχα και μη ποτά και αναψυκτικά.

Η «‘ΕΞΗ» έχει υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια πλήθος εταιρικών εκδηλώσεων τόσο για τον ιδιωτικό όσο και για τον δημόσιο τομέα. Κάθε επαγγελματική εκδήλωση πρέπει να έχει τη δική της, ιδιαίτερη γεύση που ταιριάζει τόσο στις προσωπικότητες των συμμετεχόντων, όσο και στη θεματολογία της. Δημιουργούμε ιδιαίτερα μενού για κάθε είδους επαγγελματική εκδήλωση. Είτε πρόκειται για ένα επιστημονικό συνέδριο, είτε για ένα επιμμορφωτικό σεμινάριο, ή ακόμα και ένα πιο «χαλαρό» εταιρικό event, όπως είναι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το μενού και οι γεύσεις που προτείνονται αποτελούν σίγουρα έναν από τους βασικούς παράγοντες μίας επιτυχημένης επαγγελματικής εκδήλωσης.

Αναλαμβάνουμε τo catering της ιδιωτικής δεξίωσης ή του party σας, σε όποιο χώρο εσείς μας ζητήσετε. Είτε πρόκειται για μία ειδική κοινωνική περίσταση με πολυάριθμους καλεσμένους όπως γάμος, βάπτιση, είτε για ένα επίσημο γεύμα ή δείπνο για λίγους και εκλεκτούς μπορούμε να σας προσφέρουμε τα εδέσματα και τα ποτά που επιθυμείτε, με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Το μενού της ιδιαίτερης περίστασης μπορεί να αποτελείται από εκλεκτά finger food, περαστά εδέσματα, ή μπουφέ. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε παραδοσιακές ή μοντέρνες συνταγές της ελληνικής κουζίνας και δημιουργικές μεσογειακές προτάσεις με εκλεπτυσμένες πινελιές της διεθνής κουζίνας.

Η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια πλήθος αντίστοιχων εκδηλώσεων σε οικίες, εξοχικές κατοικίες, βίλες, άλλους ιδιωτικούς χώρους αλλά και έξω από εκκλησίες μετά από τελετή γάμου ή βάπτισης.

Στην «ΈΞΗ» διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από μενού (περαστά & μπουφέ) τα όποια αρμόζουν στην κάθε περίσταση. Εξυπηρετούμε κάθε τύπο «γευστικού» εορτασμού της οικογένειάς σας, όπως πάρτυ, δεξίωση ή κέρασμα μετά την τελετή, ανεξαρτήτως αριθμού ατόμων και τοποθεσίας.

Πιο συγκεκριμένα, αναλάμβάνουμε:

  • Δεξίωση στην οικία σας
  • Δεξίωση σε αίθουσα / κτήμα
  • «Γλυκό» κέρασμα των καλεσμένων σας μετά την τελετή στην εκκλησία
  • Κέρασμα με finger food έξω από την εκκλησία

Εναλλακτικά αν επιθυμείτε να παρουσιάσουμε κάτι πιο προσωπικό και ιδιαίτερο ο executive chef της «ΈΞΗ» μπορεί να αναλάβει να σας παρουσιάσει ένα μενού «κατά παραγγελία». Είτε θέλετε να διεξάγετε μία πολύ προσωπική εκδήλωση είτε μία πολυμελή εκδήλωση η «ΈΞΗ» μπορεί να σας εξασφαλίσει ότι θα εντυπωσιάστε γευστικά τους καλεσμένους σας γιορτάζοντας με στυλ.

Η ΕΞΗ είναι σε θέση να προσφέρει εκλεκτά και καινοτόμα προϊόντα, σε μεγάλη γκάμα επιλογών, που μπορούν να ανταποκριθούν στις διαρκώς εξελισσόμενες γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτικού κοινού.

Η ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, η ισχυρή υποδομή σε ανθρώπινο δυναμικό εγγυάται γρήγορη και αποτελεσματική συνεργασία και άψογο ποιοτικά & ποσοτικά αποτέλεσμα.

Παράλληλα, η διακίνηση των προϊόντων «ΕΞΗ» από τα ιδιόκτητα φορτηγά της, η ολοκληρωμένη & σύγχρονη εξυπηρέτηση των πελατών της διαφυλάσσουν την ευελιξία και την αμεσότητα που χρειάζονται όσοι την εμπιστεύονται. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε απο κοντά… Σύντομα!