Εταιρεία

Υπάρχει μια καθημερινή συνήθεια που ακούει στο όνομα «ΕΞΗ» ένα κομμάτι της σύγχρονης ζωής που μας προσφέρει ευτυχία και μας βοηθά να απολαμβάνουμε την χαρά της στιγμής. Eίναι οι άνθρωποι που σου θυμίζουν την καλή πλευρά της ζωής και βγάζουν από μέσα σου τον καλύτερό σου εαυτό. Είναι εκείνοι που με την παρουσία τους δημιουργούν ένα περιβάλλον που σε εμπνέει.

Περνώντας το κατώφλι της «ΕΞΗ», θα αισθανθείτε αμέσως την οικεία αύρα της να μπλέκεται υπέροχα με τις αυθεντικές αγνές γεύσεις και την ζεστή φιλοξενία που προσφέρει. Τα γήινα χρώματα, η ζεστασιά του ξύλου, ο φροντισμένος φωτισμός, η χαρούμενη ατμόσφαιρα, οι μυρωδιές που σε ξεσηκώνουν, αλλά κυρίως τα αυθεντικά χαμόγελα από το προσωπικό και τις παρέες κάθε ηλικίας που η οικειότητά τους στο χώρο φωτίζει αμέσως τους λόγους που η «ΕΞΗ» αποτελεί το στέκι όλων των ηλικιών & το σημείο αναφοράς των Νοτίων Προαστίων για κάθε ώρα της ημέρας.

Όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας, όσοι αναζητούν την ποιότητα των σπιτικών γεύσεων & αρώματων , αυτοί που επιθυμούν να γευτούν αγνά προιόντα όχι ως είδος ανάγκης αλλά ως πραγματική απόλαυση και να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης σε ένα περιβάλλον μοντέρνο αλλά συνάμα σπιτικό, κομψό αλλά και εναλλακτικό, επίκαιρο αλλά και διαχρονικό, ευέλικτο στο να ανταποκριθεί στις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή καθιστώντας το αναπόσπατο μέρος της καθημερινής ζωής τους. Το all day στέκι που προσφέρει επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας. Στην «ΕΞΗ» θα γευτείτε από εξαιρετικό καφέ και πλούσιες προτάσεις για πρωινό, για coffee & lunch breaks μέχρι γευστικές προτάσεις και απίθανα aperitifs για στιγμές χαλάρωσης μετά το γραφείο ή κατα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Είναι η « καθημερινή σου συνήθεια» στην οποία επιθυμείς να επιστρέφεις συνέχεια, αφού συνδυάζει όλα όσα έχουν σημασία: την απίστευτη ατμόσφαιρα, την άψογη εξυπηρέτηση και τις φανταστικές γευστικές προτάσεις.

Ιδανικό για take away κάθε πρωί πριν το γραφείο, για ένα διάλλειμα μεσημεριανό απο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, για ένα σύντομο business meeting, για μια ενδιάμεση στάση ανάμεσα στα ψώνια για χαλάρωση και για να προμηθευτείτε τα απαραίτητα αρτοσκευάσματα για το σπίτι, για να επιλέξετε γλυκούς πειρασμούς για το Κυριακάτικο τραπέζι ή για την επίσκεψη σας σε οποιαδήποτε κοινωνική περίσταση, για μια οικογενειακή συγκέντρωση για πρωινό, για ένα καφέ μεταξύ φίλων, για μια δροσιστική στάση για παγωτό για τα παιδιά, για ένα γρήγορο τονωτικό φυσικό detox χυμό για τόνωση μετά το γυμναστήριο, για τη καθημερινή πρωινή ανάγνωση της εφημερίδας, για ένα ελαφρύ lunch, ένα απογευματινό aperitif μεταξύ φίλων, ένα καθημερινό χαλαρό ποτήρι κρασί με συνεργάτες μετά τη δουλειά, ή ακόμα και για να προγραμματίσετε τη γευστική οργάνωση κάθε ξεχωριστή σας περίστασης από τα γενέθλια σας μέχρι την εταιρική σας εκδήλωση, είναι μερικοί απο τους λόγους που έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε την «ΕΞΗ ».

Το Όραμα και η Αποστολή μας

Όραμα μας είναι η «ΕΞΗ» να εδραιωθεί στη συνείδηση του καταναλωτή ως το σήμα κατατεθέν της αγαπημένης «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ» ως αποτέλεσμα του συνδυασμού της ποιότητας, της φροντίδας, της ακεραιότητας, της αξιοπιστίας, της σκληρής δουλειάς και της χαράς που μας δίνουν οι μικρές απολαύσεις και οι στιγμές της ζωής. Αποστολή μας είναι η μέγιστη δυνατή κάλυψη των διατροφικών αναγκών ακόμα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή, προσφέροντας του ταυτόχρονα νέες γευστικές εμπειρίες σε ένα πραγματικά «οικείο» περιβάλλον «σαν στο σπίτι του» εξασφαλίζοντας του καθημερινή απόλαυση που αποκλειστικά και μόνο στην «ΕΞΗ» θα μπορεί να βρεί.

Οι Αρχές μας

Ο τελικός καταναλωτής είναι ο “στόχος και η προτεραιότητα” μας σε ότι και αν κάνουμε.

  • Ακούμε προσεκτικά, Aπαντάμε άμεσα, και Είμαστε ειλικρινείς.
  • Ενεργούμε με Ακεραιότητα, Αξιοπιστία, Πάθος και Επαγγελματισμό.
  • Θετική επιρροή. Σκοπός μας είναι να διαθέτουμε θετική ενέργεια σε ότι και αν κάνουμε. Μέσω των προϊόντων μας, των εμπορικών λειτουργιών μας, μέσω των σχέσεων μας, των εθελοντικών συνεισφορών μας, αλλά και με διάφορους άλλους τρόπους με τους οποίους εμπλεκόμαστε στην κοινωνία.
  • Διαθέτουμε τεχνογνωσία και δεσμευόμαστε στο να ικανοποιούμε τόσο τις απαιτήσεις όσο και τις προτιμήσεις όσων μας εμπιστεύονται.
  • Χτίζουμε στις ανθρώπινες σχέσεις & Μαζί Μεγαλώνουμε.
  • Εργαζόμαστε καθημερινά σκληρά στο να διατηρούμε τη δική μας ταυτότητα και να προσφέρουμε υπηρεσίες με «πρόσωπο».
Ποιοτικός έλεγχος

Αρχή και δέσμευση της εταιρίας “ΕΞΗ” είναι να παρέχει στους πελάτες της, προϊόντα που να καλύπτουν πλήρως τόσο τις συμβατικές όσο και τις ευαίσθητες απαιτήσεις των καταναλωτών, να συμμορφώνονται με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις των αρμόδιων αρχών και να επιτυγχάνουν τους στόχους που θέτει η εταιρία, αναφορικά με την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της προς τον τελικό καταναλωτή

Για το λόγο αυτό επιλέγουμε με αίσθημα ευθύνης τις πρώτες μας ύλες, τα συστατικά αλλά και τα υλικά συσκευασίας μας, ενώ παράλληλα τηρούμε αρχεία με τις προδιαγραφές και τα πιστοποιητικά των προμηθευτών. Φροντίζουμε, οι συνθήκες παραγωγής, αποθήκευσης, μεταφοράς και παράθεσης των προϊόντων μας να είναι σύμφωνες με τους κανόνες διεθνούς πρακτικής.

Επενδύουμε στην ενημέρωση και στην εκπαίδευση του προσωπικού μας, ενώ παράλληλα παρέχουμε όλους τους απαιτούμενους πόρους για την εφαρμογή διατήρησης και συνεχής βελτίωσης του Συστήματος Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων, HACCP & ISO όπως αυτό ορίζεται στον σχετικό Ευρωπαϊκό κανονισμό, σύμφωνα με το οποίο η εταιρία ΕΞΗ εξασφαλίζει ότι όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας βρίσκονται υπό τον έλεγχο των απαιτήσεων που καθορίζει η Ευρωπαϊκή και Εθνική Νομοθεσία.